Blog

  1. Ontdek de kracht en precisie van Knipex

    Bij Superhandig.nl begrijpen we de waarde van kwaliteitsgereedschap in elke gereedschapskist. Daarom zijn we trots om Knipex, een wereldleider in tangen en gereedschap, in de schijnwerpers te zetten. Met een traditie die teruggaat tot 1882, staat Knipex synoniem voor duurzaamheid, precisie en innovatie. In deze blogpost duiken we dieper in wat Knipex zo uniek maakt en lichten we enkele van hun topgereedschappen uit die u kunt vinden op Superhandig.nl.

    De Knipex belofte: kwaliteit en innovatie

    Knipex is niet zomaar een merk; het is een belofte van ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Elk stuk gereedschap is het resultaat van rigoureuze tests en nauwkeurige fabricageprocessen, waarbij alleen de beste materialen worden gebruikt. Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, Knipex biedt de perfecte combinatie van kracht en precisie die nodig is om elke klus te klaren.

    Topgereedschappen van Knipex op Superhandig.nl

    Lees meer »
  2. Vind jouw ideale bouwradio: De wegwijzer van PerfectPro

    PerfectPro brengt je een scala aan bouwradio’s, elke uniek ontworpen om te voldoen aan jouw specifieke behoeften op de werkvloer. Of je nou iets zoekt dat in je borstzak past voor die solo klusjes, of een beest van een radio nodig hebt die een heel magazijn of een buitenterrein van ruim 1000m² van tunes voorziet, PerfectPro staat klaar voor elke vakman of -vrouw. Wil je weten welke features het beste matchen met jouw eisen voor de ideale bouwradio? Blijf hangen, lees door en zet onze product selector in om binnen no-time te ontdekken welke PerfectPro bouwradio jou op het lijf geschreven is.


    Wat maakt elke PerfectPro radio bijzonder

    • 1. Robuustheid en duurzaamheid: Onze radio’s trotseren met gemak de meest uitdagende omstandigheden, dankzij een hoge IP-certificering.
    • 2. Bluetooth functie: Ideaal om je radio als speaker te gebruiken, met bluetooth koppel je zo je telefoon of tablet.
    • 3. AUX-ingang: Plug gemakkelijk elk apparaat in met
    Lees meer »
  3. De ultieme gereedschapskist checklist voor elke klusser

    Of je nou een weekend warrior bent of de go-to klusheld in je familie en vriendenkring, het is belangrijk dat je gereedschapskist goed gevuld is. Niets zo irritant als halverwege een klus erachter komen dat je net dat ene ding mist. Dus, check deze lijst met 10 must-haves voor je gereedschapskist. Zo ben je klaar voor elke klus!

    Hamer time

    Een goede hamer is goud waard. Of je nu spijkers in hout ramt of iets recht wilt tikken, zorg dat je er eentje hebt. Van klauwhamers (super om spijkers mee uit te trekken) tot rubberen mokers (voor de delicate klusjes), kies wat bij jou past.

    Lees meer »
  4. Ontdek de kracht van een Format dopsleutelset

    Als klussers weten we dat het juiste gereedschap het halve werk is. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon graag af en toe wat klusjes aanpakt, een hoogwaardige dopsleutelset is een essentieel onderdeel van je gereedschapscollectie.
    Lees meer »
  5. Houd het hoofd koel met mobiele airco's van Remko

    De zomerhitte kan soms ondraaglijk zijn, maar met de juiste airconditioningoplossing kun je jouw huis of kantoor heerlijk koel houden.
    Lees meer »
  6. 6 superhandige Gardena-tips voor een prachtige tuin

    Een prachtige tuin is de droom van velen, maar het vergt vaak veel tijd en moeite om deze te onderhouden. Gelukkig is er Gardena, hét merk dat bekend staat om zijn innovatieve tuingereedschappen en -systemen.
    Lees meer »
  7. Bitsleutels en Bitsets

    Bij Superhandig.nl zijn we altijd op zoek naar handige tools en gadgets die ons leven gemakkelijker maken. Vandaag willen we graag de aandacht vestigen op een onmisbaar gereedschap voor zowel doe-het-zelvers als professionals: bitsleutels en bitsets. Deze compacte en veelzijdige tools bieden een breed scala aan toepassingen en kunnen je helpen bij allerlei klussen. Lees verder om te ontdekken waarom bitsleutels en bitsets essentiële toevoegingen zijn aan jouw gereedschapskist.
    Lees meer »
  8. Alles wat je moet weten over waterpassen

    Waterpassen zijn onmisbare tools voor elke doe-het-zelver en professional in de bouw- en constructiewereld. Ze helpen bij het bepalen van de juiste hoogte- en niveaumetingen om ervoor te zorgen dat gebouwen, muren, vloeren en andere bouwstructuren perfect recht staan.
    Lees meer »
  9. De verschillende soorten steeksleutels

    Steeksleutels zijn een van de meest gebruikte handgereedschappen in allerlei soorten werkplaatsen. Ze worden gebruikt om moeren en bouten vast of los te draaien. Steeksleutels zijn er in verschillende maten, van kleine maten voor precisiewerk tot grote maten voor zware industriële toepassingen.
    Lees meer »
  10. Gedore uitgelicht, van een kleine werkplaats tot een wereldwijd gereedschapsmerk

    Gedore is een bekend en gerespecteerd merk van gereedschap. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige gereedschappen voor verschillende toepassingen.
    Lees meer »
Pagina